اخبار

نشست منطقه‌ای بررسی راهکارهای اجرایی و چالش های برنامه کتابدار بالینی برگزار شد.

نشست منطقه‌ای بررسی راهکارهای اجرایی و چالش های برنامه کتابدار بالینی با حضور حمایت آقای دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت و آقای دکتر فرید نجفی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح امروز 97/12/11 آغاز به کار کرد. در این نشست که با حضور دانشگاه‌های کلان منطقه 3 آمایش و رؤسای دانشکده پزشکی، مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) ، امام خمینی(ره) و دکتر محمد کرمانشاهی، مدیران 4 گروه بالینی اطفال، زنان، جراحی و داخلی و همچنین معاونین آموزشی و پژوهشی سه بیمارستان مذکور اجرای برنامه کتابدار بالینی برگزار گردید.

در این نشست آقای دکتر پیام کبیری ضرورت اجرای برنامه کتابدار بالینی را در دانشگاه‌های علوم پزشکی تشریح نمودند.

در ادامه این جلسه شیوه نامه پیشنهادی اجرای برنامه کتابدار بالینی که توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تهیه شده مورد نقد و بررسی قرار گرفت و پس از بحث و تبادل نظر به عنوان الگوی اجرایی برنامه کتابدار بالینی برای دانشگاه‌های کلان منطقه ۳ آمایش و همچنین سایر دانشگاه‌های کشور به تصویب رسید.