اخبار

دکتر احسان صادقی عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در میان پژوهشگران برتر ۱٪ پر استناد قرار گرفت.

           مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی ضمن اعلام این خبر عنوان کرد بر اساس انتشار آخرین نتایج رتبه بندیEssential Science Indicator  دکتر احسان صادقی عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با محاسبه مقالات پراستناد در زمره پژوهشگران برتر سال ۲۰۲۱ قرار گرفت. اسامی این پژوهشگران از بروندادهای علمی استخراج می شوند که از نظر استناد و سال انتشار در نمایه Web of Science جزو ۱% برتر به شمار می‌روند

          دکتر فاطمه رجعتی ضمن تبریک به ایشان ابزار کرد تمامی تلاش خود را به کار خواهیم گرفت که بستر لازم برای موفقیت های علمی و پژوهشی برای تمامی اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه فراهم آید.

استاد بهداشت مواد غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت
پژوهشکده سلامت

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه


۵ تیر ۱۴۰۰ ۱۰:۰۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید